Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» MY BEAUTIFUL BOY JOSH
Sat Jul 01, 2017 12:42 pm by simbalove

» welcome libgor
Sat May 27, 2017 7:12 pm by Michele

» Little Guy in Swansea needs a new home
Wed May 24, 2017 11:19 am by simbalove

» Hi my 2 well I think Shih tzus
Thu Dec 01, 2016 9:34 pm by Michele

» Welcome Wedgiewolves
Sun Nov 20, 2016 4:01 pm by sands-62

» Welcome Sally
Sat Oct 22, 2016 7:11 pm by simbalove

» Welcome nettesteve1
Fri Jun 03, 2016 7:33 pm by Michele

» Hello from Canada
Thu May 12, 2016 8:11 am by sujay

» New Shih Tzu Owner
Fri Apr 22, 2016 9:23 am by sands-62

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


What am I doing wrong?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: What am I doing wrong?

Post by ally3 on Sun Nov 16, 2008 5:32 pm

was only joking silent
avatar
ally3
Graduate
Graduate

Registration date : 2008-09-29
Number of posts : 247
Location : south east
Points : 0

Back to top Go down

Re: What am I doing wrong?

Post by simbalove on Sun Nov 16, 2008 6:28 pm

ally3 wrote:yes mine does that too Lesley if ive written a post at the same time as someone else it logs me off and i lose the post as well..it is maddening when you just wrote a really long reply lol. it never ever remeembers me the next time so i have to log in every time i visit even on the same day, same as Sandra. actually while we are on this subject also if i post a quick reply it wont let me insert smileys unless i do a preview of the post!! bloodypc

...hey Sandra maybe its not you and me lol being a bit computer bloodypc maybe its a conspiracy lol sofa 2 bouncy lol

will try that fluff thanks.. doggy dig am digging a hole to hide in now as i prob have just caused trouble...

That one is easily solved Ally - go to your profile and click on the preferences tab - halfway down the list it says Display the warning page of new posts : Make sure NO is selected and that will cure that for you!

_________________
avatar
simbalove
Admin

Registration date : 2008-09-18
Number of posts : 10561
Age : 61
Location : Rhondda Cynon Taf, South Wales UK
Points : 8201

http://shihtzuwhispers.org.uk

Back to top Go down

Re: What am I doing wrong?

Post by Sarah on Sun Nov 16, 2008 6:52 pm

Does anyone know how to include a photo in a post??
avatar
Sarah
Graduate
Graduate

Registration date : 2008-10-12
Number of posts : 105
Age : 45
Location : South Wales
Points : 1

Back to top Go down

Re: What am I doing wrong?

Post by simbalove on Sun Nov 16, 2008 7:50 pm

I can't believe this I spent 5 minutes writing an explanation and got logged out posting it - here we go again...
First make sure your pics are 640x480 pixels on your pc
then click on the Host an imge button in your message editor (looks like two photos)
Browse to your picture on your pc
Click Host it
Click on the third (bottom) link that comes up to copy it,
Allow access to your PC
Then click on the next Image button looks like one photo)
Click into the box that opens and paste the link you just copied
Click OK and voila the link appears in your editor and when you click send inshows Smile

_________________
avatar
simbalove
Admin

Registration date : 2008-09-18
Number of posts : 10561
Age : 61
Location : Rhondda Cynon Taf, South Wales UK
Points : 8201

http://shihtzuwhispers.org.uk

Back to top Go down

Re: What am I doing wrong?

Post by ally3 on Mon Nov 17, 2008 8:36 am

ooo thanks Lesley have done that now..phew!! Smile
avatar
ally3
Graduate
Graduate

Registration date : 2008-09-29
Number of posts : 247
Location : south east
Points : 0

Back to top Go down

Re: What am I doing wrong?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum