Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» MY BEAUTIFUL BOY JOSH
Sat Jul 01, 2017 12:42 pm by simbalove

» welcome libgor
Sat May 27, 2017 7:12 pm by Michele

» Little Guy in Swansea needs a new home
Wed May 24, 2017 11:19 am by simbalove

» Hi my 2 well I think Shih tzus
Thu Dec 01, 2016 9:34 pm by Michele

» Welcome Wedgiewolves
Sun Nov 20, 2016 4:01 pm by sands-62

» Welcome Sally
Sat Oct 22, 2016 7:11 pm by simbalove

» Welcome nettesteve1
Fri Jun 03, 2016 7:33 pm by Michele

» Hello from Canada
Thu May 12, 2016 8:11 am by sujay

» New Shih Tzu Owner
Fri Apr 22, 2016 9:23 am by sands-62

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Noticed these issues with using the forum

View previous topic View next topic Go down

Noticed these issues with using the forum

Post by anjgi on Wed Dec 08, 2010 7:10 am

anyone else notice these issues?

when I click through on my email notification it takes me to a page about an event. When I click through on the shih tzu forum link on that page it takes me to a page with my pic up and various messages but no forum.

the 'home' page link at the top doesn't work. For a while the only way I could get in was to log off, then type in the URL again and then log back in, which took me to the home page.

Now I've discovered the 'home' at the very very bottom, which works!

Just thought I'd let you know.
Anjgi
avatar
anjgi
Puppy
Puppy

Registration date : 2010-11-12
Number of posts : 45
Age : 60
Location : London
Points : 60

Back to top Go down

Re: Noticed these issues with using the forum

Post by simbalove on Wed Dec 08, 2010 9:04 pm

The page about an event is the result of me setting up an online business card with the company who hosts my domain - then finding they put that there and my forum disappeared. I cancelled the business card and got my forum back but unfortunately this nuisance still remains and I am unable to do anything about it as I can no longer edit the business card - sorry.

D0on't know about the home link - it works on all the computers I use!

I don't log off but every now and then I havbe to log in and I find taht blooming annoying. Sadly I cannot afford to pay to have this forum hosted as I do it in my spare time and pay for all the domain names and stuff anyway and this forum host seems to be one of the better ones Very Happy

_________________
avatar
simbalove
Admin

Registration date : 2008-09-18
Number of posts : 10561
Age : 61
Location : Rhondda Cynon Taf, South Wales UK
Points : 8201

http://shihtzuwhispers.org.uk

Back to top Go down

Re: Noticed these issues with using the forum

Post by anjgi on Wed Dec 08, 2010 9:31 pm

no problem. Just thought I'd mention it in case they were issues you didn't know about. thanks for the response. You're doing a grand job!
avatar
anjgi
Puppy
Puppy

Registration date : 2010-11-12
Number of posts : 45
Age : 60
Location : London
Points : 60

Back to top Go down

Re: Noticed these issues with using the forum

Post by simbalove on Thu Dec 09, 2010 6:18 pm

Thanks a lot Very Happy

_________________
avatar
simbalove
Admin

Registration date : 2008-09-18
Number of posts : 10561
Age : 61
Location : Rhondda Cynon Taf, South Wales UK
Points : 8201

http://shihtzuwhispers.org.uk

Back to top Go down

Re: Noticed these issues with using the forum

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum